Volum 35  Núm. 3  2019
Articles de revisió
Setembre de 2017
Atrapament femoroacetabular

Bernat de Pablo Márquez, Martí Carles Bernaus Johnson, Marcelo Saul Kuperstein.

Resum

L’atrapament o impingement femoroacetabular és una causa important de dolor i d’artrosi precoç de maluc, especialment en pacients joves i de mitjana edat actius que es caracteritza per un contacte anormal i prematur entre el fèmur proximal i l’acetàbul durant el moviment de l’articulació del maluc, limitant el seu rang de moviment fisiològic, típicament la flexió i la rotació interna. Les opcions terapèutiques van des de mesures conservadores fins a reemplaçament de maluc.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol35/iss3/3

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up