Volum 28  Núm. 1  2023
Casos clínics
Abril de 2010
Doctor, els tòrax sempre amb perfil!

Federico Javier Hernández Chafes, Nuria Castellvi Gil, Francisco Javier López Malo.

Resum

Gammagrafies, Ressonàncies, TACS, PETS... Qui té temps per a preocupar-se de la radiografia de tòrax? I és que en aquest món tecnològic, on es tendeix a pensar que les respostes estan a les exploracions cares i on la subespecialització ens fa interessar-nos pel que és poc comú però publicable, tendim a oblidar que són les actituds i exploracions senzilles les que normalment ens donen solució als problemes més comuns, que al cap i a la fi constitueixen el gros del nostre quefer diari com a metges.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol28/iss1/3

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up