Volum 29  Núm. 1  2023
Casos clínics
Març de 2011
Oreja mucho problem

Clara Albaigès Ràfols, Montse Salgado Pineda, Núria de Villasante Fuentes.

Resum

L’aparició de lesions cutànies és un dels motius de consulta més freqüents als centres d’Atenció Primària pel fet de ser fàcilment visibles per al pacient i, molts cops, pel que estèticament suposen per aquest (més que per la patologia en sí mateixa). De la mateixa manera que les lesions són clínicament evidents, moltes vegades ens resulta complicat arribar a un diagnòstic de certesa ja que moltes malalties cutànies s’expressen de manera similar, dificultant així, el diagnòstic diferencial. El cas que us presentem a continuació és un clar exemple d’aquesta dificultat.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol29/iss1/1

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up