Volum 35  Núm. 2  2024
Editorials
Juny de 2017
L’atenció primària i la jornada de gestió: professionals i ciutadans

Xavier Bayona Huguet, Antoni Peris Grao, Imma Ferré Jornet, Jose Luis Bravo Corrales, Montserrat Ureña Tàpia, Ester Julbe Benbingut, Lupe Figueiras Novelle, Armando Casado Capdevila, M.Rosa Oriach Alonso, Cinta Villo Vallès.

Resum

Contínuament fem activitats, vivim jornades i fem petits treballs que queden en un entorn limitat. Compartim el coneixement en cercles reduïts, per a tot allò que és positiuo negatiu, però que innegablement és important. el grup detreball de gestió (GdTG) de la CAMFiC i el de l’AIFiCC volen millorar en aquest sentit.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol35/iss2/1

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up