Català Castellà
Artícles
Autors
Membres comité
Descàrregues
Lurdes Alonso (basat en www.celiacscatalunya.org).
Es poden consumir sempre que en el seuprocés d’elaboració no hagin estat contaminatsper gluten. Cereals i llavorssense moldre: arròs, blat de moro, blatsarraí/fajol, mill, quinoa, melca, amarant,sèsam, tef. La civada també pot ser aptapel consum quan es garanteix la seva aptitudmitjançant un símbol que garanteixil’absència de gluten.
http://www.butlleti.cat/ca/Vol35/iss2/16
Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada.
Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.
Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada.
Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web. Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.