Volum 35  Núm. 2  2024
Varis
Juny de 2017
Aliments lliures de gluten per naturalesa

Lurdes Alonso (basat en www.celiacscatalunya.org).

Resum

Es poden consumir sempre que en el seuprocés d’elaboració no hagin estat contaminatsper gluten. Cereals i llavorssense moldre: arròs, blat de moro, blatsarraí/fajol, mill, quinoa, melca, amarant,sèsam, tef. La civada també pot ser aptapel consum quan es garanteix la seva aptitudmitjançant un símbol que garanteixil’absència de gluten.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol35/iss2/16

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up