Volum 36  Núm. 5  2024
Treballs Originals
Desembre de 2018
Què opinen els cardiòlegs i els metges de Família els uns dels altres sobre la seva manera de treballar? Resultats de l´enquesta elaborada pel grup de treball de la Societat Catalana de Cardiologia i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària

Amparo Mena, Antonio Sánchez, M. Mar Domingo Teixidor, Román Freixas, Lluís Cuixart, Maria Jesús Gallardo, Santiago Aviles Cigüeda, Carmen Alonso.

Resum

Introducció. Es va crear un grup de treball format per metges de família de la Societat Catalana de Medicina de família i cardiòlegs de la Societat Catalana de Cardiologia amb l’objectiu d’elaborar documents de consens per millorar la coordinació entre els dos nivells assistencials, facilitar la comunicació entre l’administració i les dues societats científiques en el desenvolupament del pla de salut 2016- 2010 i elaborar projectes de recerca conjunts. Després de l’elaboració i difusió dels algorismes de les principals patologies cardíaques, es va definir un nou projecte per conèixer l’opinió dels metges de família i els cardiòlegs sobre aspectes assistencials, de coordinació, necessitats percebudes i propostes de millora.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol36/iss5/2

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up