Volum 37  Núm. 2  2023
Articles especials
Maig de 2019
Taller “Cuida´t per cuidar” de suport a cuidadors familiars: Formació bàsica i formació monogràfica

Aida Jimenéz Ulibarri, Claudia Cardoner Bastardes, Irene Herrera Solsona, MªTeresa Martí Vila, Magdalena Miralles Piñeyro, Silvia Benito Antolín, Aina Perello Bratescu.

Resum

Els cuidadors familiars de persones depenents són una figura clau en la nostra societat actual.

Fa uns anys vam decidir iniciar un taller de suport/formació, impartit per un grup de docents multidisciplinari per tal de millorar la salut i qualitat de vida dels cuidadors i de les persones que cuiden.

Degut a la demanda dels assistents d’aquest taller de formació bàsica (primer taller), es va decidir fer una formació monogràfica (segon taller) per alumnes que ja havien fet el primer. El temari d’aquest segon taller són ampliacions de temes ja tractats o noves propostes dels assistents.

Tot i tenir una valoració “informal” molt positiva dels tallers, de cara al futur ens plantegem aprofundir en l’avaluació de resultats del taller i la investigació per conèixer la nostra efectivitat i avançar en la prevenció i tractament de la sobrecàrrega del cuidador.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol37/iss2/5

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up