Volum 38  Núm. 2  2021
Varis
Juny de 2020
Violència de gènere

Lurdes Alonso Vallès, Estela Díaz, Concepció De Ribot, Elvira Zarza Carretero, Ester Duran, Joan Josep Cabré Vila, Lluís Cuixart, Roger Badia Casas, Sònia Moreno Escribà.

Resum

La violència de gènere és la violència exercida contra una dona per l’home amb qui té o ha tingut relacions afectives. La pateixen dones de tot el món, de diferents cultures, religions o classes socials. Afecta la seva salut i la de les seves filles i fills, per això també és un problema de salut. La violència mai no és justificable.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol38/iss2/7

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up