Volum 38  Núm. 3  2021
Casos clínics
Octubre de 2020
Aproximació a l´azoospèrmia des de l´Atenció Primària

Eva Pablos Herrero, Marta Herranz Fernández, José M. Carmona Segado.

Resum

L’azoospèrmia masculina és la presentació més greu de l’esterilitat masculina. És present en el 5% de les parelles estèrils. Els metges i metgesses de família n’han de recordar totes les seves possibles causes per orientar el pacient de la manera més adequada i poder resoldre la seva patologia al més aviat possible. Aquest cas presenta un pacient de 34 anys amb esterilitat per azoospèrmia, i s’hi realitza el diagnòstic diferencial de les possibles patologies desencadenants d’aquesta azoospèrmia.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol38/iss3/2

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up