Volum 39  Núm. 3  2023
Editorials
Juny de 2021
Parlem de nosaltres: Com estem?

Antoni Sisó Almirall.

Resum

En aquest darrer any i en el transcurs de la Pandèmia, metgesses i metges de família i tots elsprofessionals del Sistema de Salut hem estatexposats a molts riscos que han influït en la pròpia salut i en la de les nostres famílies. Hem encarat nous reptes en un context d’incertesa, i hemestat la primera línia de l’atenció a les persones,com marca la nostra vocació de servei. Tot aquestgran esforç ha deixat una empremta en les nostres emocions, però també en molts de nosaltres,en la nostra pròpia Salut.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol39/iss3/1

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up