Volum 39  Núm. 3  2021
Varis
Juliol de 2021
Vitamina D Què cal saber i quan cal una anàlisi de sang?

Basat en el full de l’Institut Català de la Salut (http://ics.gencat. cat/ca/inici), Gerència Territorial de Barcelona, realitzat pel Grup de Professionals del Projecte “És millor” de l’Institut Català de la Salut.

Resum

La vitamina D ajuda a fixar el calci als ossos. La nostra dieta ens pot aportar la vitamina D necessària, però, per a què faci la seva funció, caldrà que ens toqui el sol. La manca greu de vitamina D augmenta el risc de fractura dels ossos i, per això en alguns casos, cal mesurar-la amb una anàlisi de sang.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol39/iss3/10

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up