Volum 39  Núm. 4  2024
Treballs Originals
Desembre de 2021
De la creació al colideratge de l´Escola de Salut per a gent gran. La llançadora: una experiència comunitària

Vanesa Robledo Pastor, Josefa Rodríguez i Molinet, Cristina de Prado Lacueva, Montse Blasco Calvo, Ildefons Salcedo Carrasco, Judith Vázquez Vigón, Isabel Casanova Cobelo, Marta Marco Mediavilla.

Resum

La Llançadora: Escola de Salut per a Gent Gran és un projecte comunitari què neix al 2017, realitzant dues edicions anuals: primavera i tardor, amb cadència setmanal i una totalitat fins a dotze sessions de dues hores de duració. Les sessions aborden temes de salut i són conduïdes per professionals, entitats del barri o comerciants. La inscripció oscil·la entre 40-50 persones per edició.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol39/iss4/1

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up