Volum 40  Núm. 1  2024
Articles especials
Març de 2022
La nova guia pràctica d´hipertensió arterial de la CAMFiC

Joan Torras Borrell, Nuria Soldevila Bacardit, Oriol Rebagliato Nadal, Ernest Vinyoles Bargallo, Maria Antònia Vila Coll, Laura Camps Vilà.

Resum

El passat mes de desembre va aparèixer un noudocument de la CAMFiC: la cinquena edició de la Guia pràctica d’hipertensió arterial per a l’atencióprimària. És un document que balancejaentre dos principis: un enfocament holístic de la hipertensió arterial (HTA), tan propi de l’atenció primària (AP), i el pragmatisme que enscaracteritza com a metges i metgesses de família.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol40/iss1/5

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up