Volum 40  Núm. 3  2023
Editorials
Juny de 2022
Girona 2022: Temps de retrobament, i d´entomar el lideratge des de la consulta

Antoni Sisó Almirall.

Resum

Ençà del darrer congrés de la CAMFiC a Barcelona (novembre del 2019), ens han passat moltes coses. Qui ens ho havia de dir: una Pandèmia per SARS-CoV-2 que, solament a Catalunya ha deixat gairebé 2 milions i mig de casos confirmats i més de 27,000 morts directament atribuïbles. La COVID-19 ha suposat un test d’estrès per a tot el Sistema Sanitari, però sobretot, pels professionals de l’Atenció Primària. Tot i així, hem liderat la resposta a la pandèmia: ens ho hem de dir, i és així, per sorprenent que sembli als amants de les UCI.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol40/iss3/1

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up