Volum 26  Núm. 1  2024
Editorials
Març de 2008
Àgil, accessible, gratuït, bilingüe,.... el Nou Butlletí de la Medicina de Família a Catalunya

Sebastià Juncosa Font.

Resum

La història del Butlletí és la història de la CAMFiC. L’any 2008 correspon al volum 25 de la publicació i aquest any la CAMFiC fa 25 anys, és a dir des del seu inici, la CAMFiC i el Butlletí han caminat junts, alimentant-se i enriquint-se l’un de l’altre * . Els primers volums del Butlletí tenien poc a veure amb el que es va publicar l’any passat. La forma, la periodicitat, el contingut, ... han anat canviant durant aquest quart de segle. De la mateixa manera que ha canviat la Medicina de Família. Igual que la CAMFiC.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol26/iss1/6

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up