Volum 30  Núm. 1  2021
Articles especials
Febrer de 2012
Protocol de supervisió i nivell de responsabilitat dels residents de medicina familiar i comunitària en les urgències hospitalàries

Esther Vilert Garrofa, Caps d’Estudi de les UUDD de Medicina de Família i Comunitària de.

Resum

La responsabilitat dels facultatius en formació o metges interns residents (MIR) és un aspecte que va molt lligat al grau de supervisió que ha de realitzar el tutor durant els anys que duri l’especialització. En el Real Decret 1146/2006, article 4, s’estableix que el MIR té dret a conèixer quins professionals de la plantilla estan presents a la unitat en la qual està prestant serveis, a consultar-los i a demanar el seu recolzament si hom considera necessari1 .

http://www.butlleti.cat/ca/Vol30/iss1/5

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up