Volum 35  Núm. 3  2024
Varis
Setembre de 2017
Instruccions d’ús de l’Accuhaler®

Grup de respiratori de la CAMFiC.

Resum

És un dispositiu en forma de disc que conté múltiples dosis d’un fàrmac, presentat en forma de pólvores seques. En agafar aire a través de l’embocadura de l’inhalador, el medicament entra directamentals pulmons. S’ha de guardar en llocs secs per evitar que la humitat aglomeri les partícules del fàrmac. No s’ha d’agitar i convé no moure’l massa per evitar que part de la dosi carregada caigui per  ’embocadura. La persona ha d’estar dreta o asseguda i amb l’esquena recta per facilitar la lliure expansió del tòrax.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol35/iss3/15

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up