Volum 35  Núm. 3  2024
Editorials
Setembre de 2017
A propòsit del CAAPS sobre fragilitat i cronicitat complexa: algunes lliçons apreses

Esther Limón, Carles Blay, Emili Burdoy.

Resum

Quan ara fa gairebé quatre anys vam rebre l’encàrrec per part de CAMFiC de redactar un monogràfic especial del CAAPS sobre fragilitat i cronicitat complexa, no podíem imaginar el que acabaríem fent entre tots, ni el coneixement que es generaria i que compartiríem (més de 4.000 inscrits entre el programa de la societat i la versió finançada pel Departament de Salut, sessions de formadors descentralitzades, sessions fetes a molts dels nostres equips). L’èxit va ser possible gràcies a molts factors, entre d’altres a la confiança del Comitè pedagògic del CAAPS, especialment de Ricard Carrillo i Josep Mª Pepió, d’en Joan Lozano i de la Junta de la CAMFiC.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol35/iss3/autors.aspx

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up