Volum 35  Núm. 3  2024
Varis
Setembre de 2017
Instruccions d’ús del Breezhaler®

Grup de respiratori de la CAMFiC.

Resum

Què és el sistema Breezhaler®?

És un dispositiu adaptat per a la inhalació d’un fàrmac contingut en una càpsula transparent, que prèviament es col·loca a dins i es perfora. En agafar aire a través de l’embocadura de l’inhalador, el medicament entra directament als pulmons.

Produeix un senyal auditiu en el moment de la inspiració i té un sabor dolç. Això indica que l’administració s’ha fet de forma correcta. Conté una base i un caputxó. A la base hi ha un compartiment per a la càpsula, una embocadura amb filtre i un polsador.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol35/iss3/20

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up