Volum 36  Núm. 1  2023
Editorials
Març de 2018
ENAPISC i professionals: Tenir cura per curar

Xavier Bayona Huguet, Imma Ferré Jornet, Núria Nadal Braqué, Alba Brugués Brugués, Montserrat Ureña Tàpia, Josep Basora Gallisa, M. Jesús Megido Badia.

Resum

Dins de la Estratègia Nacional d’Atenció Primària i Salut Comunitària (ENAPISC), s’han prioritzat diferents accions agrupades en diferents eixos. Un d’aquests eixos són els professionals que han de tenir cura de les persones, i per això l’ENAPISC descriu unes línies prioritàries referents a la dotació de professionals, l’autonomia de gestió, la millora de les condicions laborals, desenvolupament professional i reconeixement i social.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol36/iss1/autors.aspx

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up