Volum 37  Núm. 2  2023
Articles especials
Maig de 2019
Desmuntant mites: Els antiinflamatoris no esteroïdals (AINE) estan contraindicats en pacients asmàtics

Johana Gil-Serrano, Ramon Lleonart Bellfill, Nora Hernández, Paula Ribó, Maria Rueda, Blanca Andrés, Victoria Cardona, Teresa Dordal Culla, Olga Esteso.

Resum

Alguns professionals prohibeixen l’administració d’antiinflamatoris no esteroïdals (AINE) a tots els pacients amb asma bronquial. Si bé hi ha una entitat clínica, la malaltia respiratòria exacerbada per antiinflamatoris, en què l’àcid acetilsalicílic i altres AINE poden desencadenar crisis de broncospasme greu, la majoria de pacients amb asma bronquial toleren l’àcid acetilsalicílic i la resta d’AINE.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol37/iss2/6

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up