Volum 40  Núm. 1  2024
Articles especials
Març de 2022
Desmuntant mites: el metamizol no és un antiinflamatori

Maria José Paniagua, Manuel Gómez, Silvia Irene Corrales, Cinthia de la Cruz, Olga Esteso, Diana Garnica, Nora Hernández, Jaume Martí, Gustavo Molina, Mariona Pascal, Maria Rueda, Blanca Andrés, Victoria Cardona, Paula Ribó, Maria Teresa Dordal.

Resum

El metamizol (o dipirona) és un fàrmac que s’utilitza molt sovint per tractar el dolor agut d’intensitat moderada o greu, de tipus còlic o d’origen  tumoral. També s’utilitza en els casos de febre alta que no respon a altres mesures.

http://www.butlleti.cat/ca/Vol40/iss1/6

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up