Volum 38  Núm. 2  2024
Varis
Juny de 2020
Trombosi venosa profunda - tromboembolisme pulmonar

Pepa Bertran, Lluís Cuixart, Rosa Villafàfila, Lurdes Alonso Vallès, Ruth Planas, Sònia Moreno Escribà, Roger Badia Casas, Concepció De Ribot, Juan José Cabré Vila.

Resum

Si es forma un coàgul sanguini en una vena profunda, pot interrompre la circulació i produir la inflamació de la zona, i s’anomena trombosi venosa profunda (TVP), o bé, si el coàgul es trenca i una part arriba a altres òrgans, pot aturar-hi la circulació. Si arriba al pulmó, s’anomena tromboembolisme pulmonar (TEP).

http://www.butlleti.cat/ca/Vol38/iss2/10

file_downloadDescarregar
Open Acces

Aquest article es distribueix sota els termes de la llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.

Els autors que publiquen en el Butlletí mantenen el dret de copyright sobre els seus articles i permeten que aquests siguin difosos lliurement. Això permet a tothom reproduir l’article mentre es respectin la atribucions d’autoria i detalls de citació.


Més populars Més Populars
Open Acces Open Acces

Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
està distribuïda sota una llicència de Creative Commons Reconeixement NoComercial-SenseObraDerivada​.


Els treballs que els autors volen publicar al Butlletí han de ser enviats electrònicament fent servir el sistema d’enviament disponible a la web.
Els manuscrits poden enviar-se en català o castellà.


keyboard_arrow_up